Buitenschoolse opvang bij Partou  
Kinderopvang op de Julianaschool
Partou heeft in het gebouw van de Julianaschool twee lokalen tot haar beschikking waarin zowel een peuteropvang als buitenschoolse opvang gevestigd is.

Peuteropvang Partou
Wat is er fijner dan voordat je naar de basisschool mag al bekent te zijn in en om het gebouw. Ook kan je bij ons alvast veel leren. Leren hoe we met elkaar spelen, hoe we in de kring gaan en hoe we in een rij naar buitenlopen. Allemaal vaardigheden die goed van pas komen op school. Bij ons maak je alvast de eerste stapjes voor de basisschool. Met de voorschoolse educatie ben je helemaal klaar voor de basisschool. Spelende wijs leer je al zo veel leuke dingen. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes alles ontdekken en vooral ook van elkaar leren. En met een beetje
geluk gaan jullie daarna samen naar de kleuterklas op de Julianaschool.

Buitenschoolse opvang Partou
Kindercentrum Partou verzorgt de buitenschoolse opvang (BSO) voor de zes basisscholen van de vereniging voor PCBO te Rijnsburg.
Partou is een professionele kinderopvangorganisatie met een ruime ervaring op het gebied van buitenschoolseopvang. Het plezier van de kinderen staat voorop. Buitenschoolse opvang is vrije tijd! Kinderen mogen zelf kiezen met wat en wie ze spelen. Een gevarieerd spel- en speelgoedaanbod zorgt ervoor dat elk kind in zijn behoeftes kan worden voorzien.

Verder komen bij de BSO de Poel onderbouw ook de kinderen van de Oranje Nassau spelen. Wanneer de kinderen 8 jaar zijn mogen ze overstappen naar de opvang bij BSO de Poel bovenbouw, dat ook gevestigd is in de Julianaschool, waar de activiteiten aangeboden worden op leeftijd. De BSO blijft ook voor de oudere kinderen een leuke beleving.
 
In de vakanties en tijdens vrije dagen kunnen de kinderen de hele dag opgevangen worden.
De opvang vindt in de vakantieplaats bij de Poel in basisschool de Julianaschool.
De openingstijden in de vakantie zijn van 7.30 tot 18.30. Studiedagen worden altijd opgevangen op nader te bepalen locatie.
 
Kom gezellig een keertje een kijkje nemen en wie weet komen wij je binnenkort ophalen van school!